Jak smakuje legendarna mieszanka ziaren, które bariści mistrzowsko przygotowują w Costa Coffee? O sekretach Mocha Italia opowiada baristka Ewelina.




Udane dni rozpoczynają się od Flat White. O sposobie przygotowania ulubionej kawy wielu Gości Costa Coffee opowiada barista Kuba.




Intensywna i aromatyczna, a jednocześnie delikatna w smaku – taka jest Flat Mocha z rodziny Flat White. Tajniki przygotowania kawy z dodatkiem czekolady zdradza nam Linda, baristka Costa Coffee.





Najlepszy sposób na zmęczenie po nieprzespanej nocy, czyli Flat Black. O sekretach intensywnej kawy z rodziny Flat White opowiada nasza baristka Linda.



Klarowny, niemal herbaciany napar i delikatny smak bez nuty goryczy – o alternatywnej metodzie parzenia kawy opowie dziś Darek, manager kawiarni Costa Coffee.



Nie ma tu miejsca na najdrobniejszą pomyłkę. O tym, jak wygląda proces alternatywnego parzenia kawy z dripa opowie Darek, manager kawiarni Costa Coffee.



Tajemnice i historię naszej tradycyjnej Mocha Italia zdradzi Adrian, kawowy ekspert Costa Coffee. Z dzisiejszego odcinka wideobloga dowiecie się, dlaczego nasza autorska mieszanka jest tak wyjątkowa.





W jakich regionach są zbierane ziarna oraz jakie ich odmiany składają się na ostateczny smak kawy z Peru, a także dlaczego ich jakość jest tak wysoka opowiada nasz ekspert Adrian.






Czym różni się mieszanka Mocha Italia od ziaren z Peru, a także którą z nich wybrać do ulubionej kawy opowiada baristka Ewelina z Krakowa.




Kuba z kawiarni na warszawskim lotnisku Chopina opowiada, dlaczego warto wybrać ziarna z Peru, a także czym różnią się kawy na nich przygotowane.


facebook.com

Polub nas na Facebooku

Bądź na bieżąco ze wszystkim,
co dzieje się w świecie COSTA COFFEE


youtube.com

Dołącz do nas na YouTube

Poznaj ciekawych ludzi w naszym cyklu Chwila Moment


instagram.com

Obserwuj nas na Instagramie

Dołącz do nas na Instagramie! Gwarantujemy moc smacznych wrażeń

Instagram