W jakich regionach są zbierane ziarna oraz jakie ich odmiany składają się na ostateczny smak kawy z Peru, a także dlaczego ich jakość jest tak wysoka opowiada nasz ekspert Adrian.






Czym różni się mieszanka Mocha Italia od ziaren z Peru, a także którą z nich wybrać do ulubionej kawy opowiada baristka Ewelina z Krakowa.




Kuba z kawiarni na warszawskim lotnisku Chopina opowiada, dlaczego warto wybrać ziarna z Peru, a także czym różnią się kawy na nich przygotowane.


Jesteśmy w mediach społecznościowych



facebook.com

Śledź nas na Snapchacie


facebook.com

Polub nas na Facebooku

Bądź na bieżąco ze wszystkim,
co dzieje się w świecie COSTA COFFEE


youtube.com

Dołącz do nas na YouTube

Poznaj ciekawych ludzi w naszym cyklu Chwila Moment


instagram.com

Obserwuj nas na Instagramie

Dołącz do nas na Instagramie! Gwarantujemy moc smacznych wrażeń

Instagram